Sup board huren in uniek Vreeland vlakbij Loosdrecht
Sup board huren in uniek Vreeland vlakbij Loosdrecht

Een sup board huren, midden in Nederland tussen Amsterdam, Utrecht en Hilversum in. Een sup board huren op een plek zoals geen ander. Vlakbij Loosdrecht en Vinkeveen. Een sup board huren in prachtig Vreeland. De plek van Sunny Side Sup is uniek. Tussen de bomen, langs de Vecht.

Het is meer dan alleen de locatie. Het is de hele sfeer. Geen groot bedrijf maar een persoonlijke kleine onderneming. Lees hier meer over Sunny Side Sup.

De vecht

De vecht loopt via Vreeland langs Nederhorst den Berg richting Nigtevecht. De geschiedenis van de Vecht is rijk. Niet alleen is Vreeland een middeleeuws dorp (destijds een stad) ook heeft de Nes, waar Sunny Side Sup zich bevind een net zo een rijke geschiedenis. Wil je er alles over weten? Ga dan naar deze pagina. Tegenwoordig is de Vecht een plek waar zomers veel plezier vaart is. 

Tegenover Sunny Side Sup bevindt zich het natuurgebied de Nes. Dit is een prachtige plas water waar het natuur leven al vele jaren rustig zijn gang kan gaan. Zwanen, ganzen, meerkoeten, reigers, witter reigers maar ook ijsvogels en ooievaars zien we hier regelmatig voorbij vliegen. Gelukkig ligt Sunny Side Sup aan een extra stukje van de vecht. Het voordeel? De grote vaart komt hier niet langs, waardoor het lekker rustig is. 

Sup huren in Vreeland

Ik woon al mijn hele leven in Vreeland. Het is niet gek dat het water voor mij een unieke plek is. Nadat ik op mijn 20e begon met golf surfen werd de achtertuin van de Vecht voor mij meer dan alleen een plek voor plezier. Ik begon met trainen in niet alleen de zomer maar ook de herfst winter en lente. Dit opende mijn ogen. Wat is het mooi op het water in alle seizoenen. Dit wil ik graag delen met iedereen. Daarom zal Sunny Side Sup Vreeland open zijn in alle seizoenen van het jaar.  

Waarom huren bij Sunny Side Sup?

  • Persoonlijke aandacht
  • Unieke locatie langs de vecht
  • Nieuwste boards
  • Groot lesaanbod
  • Sup huren op locatie & sup to go
  • Gezellig sfeer
  • Slecht weer garantie
sunnysidesup tube logo

Nigtevechtseweg 118, 3633xx Vreeland

Copyright © 2020 powered by Crocoblock, Inc. All rights reserved
Maak een afspraak
Kies je reservering
Kies dag en tijd
Bevestiging
Price:€
comments